Search
Close this search box.
Zingen bij Boeregoed

Bizarre tijden!

Twee maanden geleden kwamen ook bij ons de telefoontjes en mailtjes binnen met afzeggingen. Onze agenda was compleet leeg en tot en met september zijn alle evenementen en feestjes afgezegd. Ontzettend jammer natuurlijk maar heel begrijpelijk in deze bizarre tijden.

Maar… een aantal weken geleden kwam daar ineens verandering in. Meerdere aanvragen van speciale acties en goede doelen kwamen binnen. Maar ook de vraag of het in deze tijd mogelijk is om te zingen bij uitvaarten. Dat is zeker mogelijk omdat wij maar met 2 personen zijn en verder geen begeleiding of technici nodig hebben. Omdat koren momenteel niet mogen zingen, hebben wij ook besloten om alle kerkelijke liedjes in te studeren en aan te bieden. Zodoende kunnen we dus de hele muzikale invulling verzorgen van uitvaartdiensten.

Heel bijzonder om bij zo een intiem afscheid te kunnen zorgen voor live muziek. Ook het AD vond dit erg bijzonder en heeft hier een mooie video registratie van gemaakt.

Westlandse liedjes bij de Boeregoed Drive in

In diezelfde week kregen we ook een hele leuke aanvraag van Gert Kögeler, die ken je vast nog wel van de Kromme Jongens! Hij verzorgt elke zaterdag met een enthousiast team een drive in bij Boeregoed. Hier kun je heerlijke streekproducten kopen zoals verse groentes, fruit én zuivel! Aan ons werd gevraagd of we tijdens de drive in Westlandse liedjes wilde zingen. Daar hoefde we natuurlijk niet lang over na te denken en dus zeiden we volmondig JA!

Een groot feest was het en dat op de zaterdagmorgen. Ook hier kwam het AD langs om een leuke foto te maken!

Zingen bij Boeregoed
Foto: Thierry Schut
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp