Zoek
Sluit dit zoekvak.

Feestelijke gelegenheden

Er is altijd wel een reden voor een feestje toch?
Of je nu een nieuw bedrijf opent, zoveel jaar getrouwd bent, een werknemer wilt verrassen, opa zijn verjaardag wilt vieren of gewoon omdat je heel veel zin hebt in een feestje.
Hoe klein of groot het evenement ook is, livemuziek zorgt ervoor dat er nog lang wordt nagepraat over jouw feest!

In de bovenstaande video zie je een bewerkte versie van het Westlandse lied Bloemkool, uit de musical de Kromme Jongens. Speciaal voor het 16 jarig bestaan van Zentoo  zijn we gevraagd om het lied aan te passen naar Chrysanten! 

Zakelijk evenement

Wil je een onvergetelijk bedrijfsfeest? Met livemuziek zorgen we ervoor dat het event nog meer tot leven komt!
Of je nu je werknemers in het zonnetje wilt zetten of 5 jaar bestaat, sfeervolle livemuziek mag hierbij niet ontbreken!

In het verleden hebben wij meerdere malen bij verschillende bedrijven opgetreden. Veelal als typetje met een op maat gemaakt lied. Zo hebben we bijvoorbeeld twee werknemers verrast met een jodelact als Olga und Dieter omdat dat perfect aansloot bij het thema van het feest. Ook Walking Diners kunnen we voorzien van livemuziek die naadloos aansluit bij de gerechten en jullie bedrijf.
Heb je zelf ideeën of wil je hier hulp bij? Wij denken graag met je mee om optimaal aan jullie wensen te kunnen voldoen.

Prive evenement en feestjes

Alle grote en kleine dingen moeten gevierd worden toch? Zo blijft het leven een feestje. Maar de slingers moet je wel altijd zelf op blijven hangen! Of nou ja, wij kunnen het ook voor je doen hoor! Kunnen we daarna gelijk een moppie zingen.

Ben je jarig en geef je een feestje? Vier je jullie 50 jarige huwelijksfeest op een mooie locatie? Of wil je iemand op een bijzondere manier in het zonnetje zetten? Wij zorgen voor een verrassend intermezzo met liedjes die perfect aansluiten op alle wensen. Klassieke muziek, liedjes van vroeger of juist een mix van alles: het kan allemaal! Wij zorgen ervoor dat er nog lang na wordt gepraat over jouw feest en je zelf met een warm gevoel terug denkt aan deze bijzondere dag! Wil je een onvergetelijk bedrijfsfeest? Met livemuziek zorgen we ervoor dat het event nog meer tot leven komt!

Prijzen vanaf €450,-
Vanaf 10 km rekenen wij €0,30 per km, gerekend vanaf De Lier.

Hieronder vind je 3 opties:

Feest

• 7 liedjes uit repertoire 

• Een kennismaking & adviesgesprek

Extra feestelijk

Het volledige Feest pakket en daarnaast:

• 1 speciaal op maat geschreven lied over jullie
• Audio opname van jullie lied op maat

Feest op maat

Passen deze pakketten toch niet helemaal bij uw feest? Laat het ons weten dan kunnen we samen kijken naar een speciaal aanbod op maat.

"Nogmaals dank voor de muzikale omlijsting van mijn vaders 75ste verjaardag. We hebben ervan genoten! En uiteraard hebben onze ouders heerlijk zitten genieten van jullie. Groet en graag tot een volgende keer." - Olaf

The Sound of Music

Ben je op zoek naar een leuke familievoorstelling voor op jouw verjaardag, kinderfeest, evenement of in het verzorgingstehuis? Dat kan met deze bewerkte voorstelling van The Sound of Music. In deze verkorte voorstelling komen alle bekende liedjes van deze wereldberoemde film voorbij. Zing en dans mee met Edelweiss en Do Re Mi!

Na de voorstelling doen we met het hele publiek een sing-a-long en meet & greet. We zullen dan samen met jullie alle liedjes zingen en er is gelegenheid om samen met de ons op de foto te gaan.

The Sound of Music, die van origine een Oostenrijkse achtergrond heeft, kunnen wij ook in een Westlandse, Loosduinse, Haagse en vele andere varianten aanbieden. Het is zelfs mogelijk om bijvoorbeeld medewerkers van een bedrijf of familieleden mee te laten doen na het krijgen van een korte, door ons gegeven, ‘stoomcursus’. Op deze manier wordt het allemaal nog persoonlijker en hilarischer.

"Koos Sekreve en Jolentha Zaat hebben voor onze leden van Vrouwengilde Naaldwijk een kerstoptreden verzorgd. Met hun mooie combinatie van zangstemmen was dit een unieke toevoeging aan deze kerstviering. Zij weten de juiste balans te vinden tussen serieuze en grappige liederen. Het was een voorstelling met een lach en een traan. Na afloop kregen ze een daverend applaus." - KVG Naaldwijk

Concerten en voorstellingen

Wist je dat wij elkaar al 26 jaar kennen? Toen Jolentha 8 was speelden we samen in de opera’s van het Willem Breuker Kollektief en reisden we door heel Nederland!

Nu, 26 jaar later, zingen en spelen we nog steeds regelmatig in voorstellingen en concerten!
Enkele voorbeelden zijn: 
• A Christmas Carol i.s.m. De Dutch Don’t Dance Division
• Afscheidsconcert Zuiderstrandtheater i.s.m. Loes Luca, Sjaak Bral, Rick Schoonbeek en Marcel Reijans
• Die Dreigroschenoper in het Concertgebouw in Amsterdam
• Roodhapje i.s.m. Holland Opera. Een voorstelling die door alle theaters van Nederland reisde, waarbij Jolentha de rol van Roodkapje speelde.

Daarnaast zijn we ook regelmatig te gast in concerten van koren en muziekverenigingen. Zo zongen we onlangs nog bij het welbekende Westlandse Mannenkoor en reisden we af naar Rozenburg om samen met het Rozenburgskoor te zingen in hun jaarlijkse kerstconcert!

Ben je op zoek naar gastartiesten voor jullie concert of voorstelling? Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Verzorgingshuizen

Zingen in verzorgingshuizen is voor ons een groot cadeau! De dankbaarheid en het enthousiasme wat we ontvangen vanuit de bewoners is zo mooi. 
Samen met jullie kijken we naar de wensen en de mogelijkheden. We hebben een groot repertoire met liedjes van vroeger, liedjes die iedereen mee kan zingen. En dat meezingen doen ze dan ook bijna allemaal, heel uitbundig of juist klein. Maar wat het zo mooi maakt is de herkenning en de twinkeling in de ogen, even wegdromen.. 

Ook hebben we een hele mooie kerst voorstelling gemaakt. Een voorstelling met alle mooiste kerstliedjes, gedichten en verhalen. Een middag met een lach en een traan. De voorstelling duurt bij elkaar ongeveer 2 uur, inclusief een pauze van 30 minuten waarbij de bewoners een advocaatje kunnen nuttigen of iets anders lekkers!

Een greep uit ons repertoire: