Feestelijke gelegenheden

Er is altijd wel een reden voor een feestje toch?
Een nieuwe baan, zoveel jaar getrouwd, de hond jarig, een nieuw huis, opa jarig, of gewoon omdat je heel veel zin hebt in een feestje.
Wij zijn gek op feestjes en komen dan ook graag bij je langs voor een muzikaal intermezzo!

Hierboven zie je een bewerkte versie van het Westlandse lied Bloemkool, uit de musical de Kromme Jongens. Speciaal voor het 16 jarig bestaan van Zentoo hebben we het lied aangepast naar Chrysanten!

Feesten en partijen

Het leven is een feest, je moet alleen zelf de slingers ophangen! Of nou ja, wij kunnen het ook voor u doen hoor! Kunnen we gelijk een moppie zingen.

Bent u jarig en geeft u thuis een feestje? Een 50-jarig huwelijksfeestje op een mooie locatie? Of wilt u iemand op een bijzondere manier in het zonnetje zetten? Wij zorgen voor een verrassend intermezzo met een toepasselijk liedjes programma! Of u nu kiest voor klassieke liedjes, liedjes van vroeger of juist een mix van alles: het kan allemaal! Wij zorgen ervoor dat er nog lang na wordt gepraat over uw feest en u zelf met een warm gevoel terugdenkt aan deze mooie dag.

Prijzen vanaf €450,-
Vanaf 10 km rekenen wij 0,30 per km, gerekend vanaf Kwintsheul.

Hieronder vind je 3 opties:

Feest

• 7 liedjes uit repertoire 

• Een kennismaking & adviesgesprek

Extra feestelijk

Het volledige Feest pakket en daarnaast:

• 1 speciaal op maat geschreven lied over jullie
• Audio opname van jullie lied op maat

Feest op maat

Passen deze pakketten toch niet helemaal bij uw feest? Laat het ons weten dan kunnen we samen kijken naar een speciaal aanbod op maat.

"Nogmaals dank voor de muzikale omlijsting van mijn vaders 75ste verjaardag. We hebben ervan genoten! En uiteraard hebben onze ouders heerlijk zitten genieten van jullie. Groet en graag tot een volgende keer." - Olaf

Bedrijfsfeest

Wilt u uw werknemers in het zonnetje zetten of heeft u misschien iets bijzonders te vieren? Bestaat uw bedrijf 5 jaar en wilt u daar iets speciaals van maken? Dan zijn wij er ook voor u.

In het verleden hebben wij meerdere malen bij verschillende bedrijven opgetreden. Veelal als typetje met een op maat gemaakt lied. Zo hebben we bijvoorbeeld twee werknemers verrast met een jodelact als Olga und Dieter omdat dat perfect aansloot bij het thema van het feest. Heeft u zelf ideeën of wilt u hier hulp bij? Wij denken graag met u mee om optimaal aan uw wensen te kunnen voldoen.

"Koos Sekreve en Jolentha Zaat hebben voor onze leden van Vrouwengilde Naaldwijk een kerstoptreden verzorgd. Met hun mooie combinatie van zangstemmen was dit een unieke toevoeging aan deze kerstviering. Zij weten de juiste balans te vinden tussen serieuze en grappige liederen. Het was een voorstelling met een lach en een traan. Na afloop kregen ze een daverend applaus." - KVG Naaldwijk

The Sound of Music

Wilt u uw kinderfeestje nog leuker maken of wellicht een middag organiseren voor de bewoners van uw verzorgingstehuis? Dat kan met deze bewerkte voorstelling van The Sound of Music. In deze verkorte voorstelling komen alle bekende liedjes van deze wereldberoemde film voorbij. Zing en dans mee met Edelweiss en Do Re Mi!

Na de voorstelling doen we met het hele publiek een sing-a-long en meet & greet. De spelers zullen dan samen met u alle liedjes zingen en er is gelegenheid om samen met de spelers op de foto te gaan.

The Sound of Music, die van origine een Oostenrijkse achtergrond heeft, kunnen wij ook in een Westlandse, Loosduinse, Haagse en vele andere varianten aanbieden. Het is zelfs mogelijk om bijvoorbeeld medewerkers van een bedrijf of familieleden mee te laten doen na het krijgen van een korte, door ons gegeven, ‘stoomcursus’. Op deze manier wordt het allemaal nog persoonlijker en hilarischer.

Een greep uit ons repertoire: