Feestelijke gelegenheden

Bruiloft

De mooiste dag van jullie leven net dat beetje extra geven?

De deuren gaan open, iedereen gaat staan, je loopt naar binnen in een prachtige jurk en hoort op de achtergrond mooie livemuziek van Komfort & Joy.

Tijdens de ceremonie kunnen wij de gehele muzikale omlijsting verzorgen.

Zijn jullie aan het genieten van taart en drankjes buiten in de tuin of op een andere intieme locatie? Ook dan kunnen wij zorgen voor toepasselijke muziek en een gezellige sfeer.

The Sound of Music

Wilt u uw kinderfeestje nog leuker maken of wellicht een middag organiseren voor de bewoners van uw verzorgingstehuis? Dat kan met deze bewerkte voorstelling van The Sound of Music. In deze verkorte voorstelling komen alle bekende liedjes van deze wereldberoemde film voorbij. Zing en dans mee met Edelweiss en Do Re Mi!

Na de voorstelling doen we met het hele publiek een sing-a-long en meet & greet. De spelers zullen dan samen met u alle liedjes zingen en er is gelegenheid om samen met de spelers op de foto te gaan.

The Sound of Music, die van origine een Oostenrijkse achtergrond heeft, kunnen wij ook in een Westlandse, Loosduinse, Haagse en vele andere varianten aanbieden. Het is zelfs mogelijk om bijvoorbeeld medewerkers van een bedrijf of familieleden mee te laten doen na het krijgen van een korte, door ons gegeven, ‘stoomcursus’. Op deze manier wordt het allemaal nog persoonlijker en hilarischer.

"Nogmaals dank voor de muzikale omlijsting van mijn vaders 75ste verjaardag. We hebben ervan genoten! En uiteraard hebben onze ouders heerlijk zitten genieten van jullie. Groet en graag tot een volgende keer." - Olaf

Feesten en partijen

Het leven is een feest, je moet alleen zelf de slingers ophangen! Of nou ja, wij kunnen het ook voor u doen hoor! Kunnen we gelijk een moppie zingen.

Bent u jarig en geeft u thuis een feestje? Een 50-jarig huwelijksfeestje op een mooie locatie? Of wilt u iemand op een bijzondere manier in het zonnetje zetten? Wij zorgen voor een verrassend intermezzo met een toepasselijk liedjes programma! Of u nu kiest voor klassieke liedjes, liedjes van vroeger of juist een mix van alles: het kan allemaal! Wij zorgen ervoor dat er nog lang na wordt gepraat over uw feest en u zelf met een warm gevoel terugdenkt aan deze mooie dag.

Bedrijfsfeest

Wilt u uw werknemers in het zonnetje zetten of heeft u misschien iets bijzonders te vieren? Bestaat uw bedrijf 5 jaar en wilt u daar iets speciaals van maken? Dan zijn wij er ook voor u.

In het verleden hebben wij meerdere malen bij verschillende bedrijven opgetreden. Veelal als typetje met een op maat gemaakt lied. Zo hebben we bijvoorbeeld twee werknemers verrast met een jodelact als Olga und Dieter omdat dat perfect aansloot bij het thema van het feest. Heeft u zelf ideeën of wilt u hier hulp bij? Wij denken graag met u mee om optimaal aan uw wensen te kunnen voldoen.

"Koos Sekreve en Jolentha Zaat hebben voor onze leden van Vrouwengilde Naaldwijk een kerstoptreden verzorgd. Met hun mooie combinatie van zangstemmen was dit een unieke toevoeging aan deze kerstviering. Zij weten de juiste balans te vinden tussen serieuze en grappige liederen. Het was een voorstelling met een lach en een traan. Na afloop kregen ze een daverend applaus." - KVG Naaldwijk

Gastoptreden bij uw concert of viering

Als Komfort & Joy verzorgen wij ook gastoptredens bij jubilerende koren of muziekverenigingen. Om deze gelegenheid nog specialer te maken kunnen wij zorgen voor een mooie bijdrage. Dit kan zijn als duo met een bijzonder intermezzo, of als solist bij een door jullie gezongen of gespeeld lied. In het verleden zijn wij vaak te gast geweest bij deze concerten. Bijvoorbeeld bij het Westlands mannenkoor, die overal in Nederland en zelfs ver daarbuiten te bewonderen zijn. Wij vinden het ontzettend leuk om op dit soort gelegenheden te mogen zingen en het is heel bijzonder om te doen. De samenwerking zorgt voor een magische avond!

Een greep uit ons repertoire:

Wij doen ons best om aan elke muzikale wens te kunnen voldoen.