Zoek
Sluit dit zoekvak.
Komfort & Joy

Keep on smiling!

Wat zijn het toch ontzettend onzekere en bizarre tijden. In mei schreven we er ook al een berichtje over, met als titel: bizarre tijden. En nu, 5 maanden later, zitten we weer in hetzelfde schuitje. Helaas zijn nagenoeg al onze optredens gecanceld tot het einde van dit jaar. Dat vinden wij echt heel heftig, want zonder optredens natuurlijk ook geen inkomsten. Dat geldt helaas voor veel meer ondernemers op het moment. Ook al ziet het er somber uit en is alles onzeker, wij blijven lachen! Zoals de titel al zegt: Keep on smiling! Hoe fijn is het om in deze tijden toch alle lichtpuntjes te kunnen zien en te kijken naar alle mogelijkheden die zich nu voordoen. Want die zijn er echt… Heus!

Stil zitten? Natuurlijk niet!

Dat we nu geen feestjes, kindervoorstellingen of bruiloften meer hebben betekent natuurlijk niet dat we stil zitten! Sterker nog, we hebben ontzettend veel leuke ideeën bedacht. Het is zo fijn om de dingen te zien die wél kunnen in deze tijden en te kijken hoe we ook nu mensen blij kunnen maken en verrassen. Want juist deze tijd vraagt erom om gezien en gehoord te worden, elkaar extra lief te hebben en wat vaker te laten weten dat je van elkaar houdt en dat je dankbaar bent voor hem of haar!
Wij willen jullie daar heel graag een handje bij helpen. De afgelopen weken hebben we vooral gekeken naar waar er nu behoefte aan is en die ideeën uitgewerkt. Deze delen we natuurlijk het liefst nu al met jullie, maar we houden het nog even spannend. Het heeft natuurlijk te maken met de feestdagen, want die mogen we dit jaar toch wel extra goed vieren vinden jullie ook niet? Lekker knus thuis, kaarsjes aan, lekkere hapjes én iets leuks van Komfort & Joy!

Lieve mensen, wij houden jullie op de hoogte van onze plannen op onze facebook en instagram pagina.


Voor nu alle goeds, geniet van de kleine dingen, de lichtpuntjes, en hopelijk tot snel!

Koos en Jolentha
Komfort & Joy

Muzikaal nieuws Komfort Joy
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp