Zoek
Sluit dit zoekvak.
Sinterklaas

Videobellen met Sinterklaas!

Toch nog een beetje bij jullie thuis..

Kom je ook videobellen met Sinterklaas?
In dit bericht wil ik jullie laten weten dat ik het ontzettend jammer vind dat ik dit jaar geen bezoekjes aan huis kan brengen. Zoals jullie waarschijnlijk wel kunnen raden had ik er ontzettend veel zin in om jullie allemaal weer te zien. Daarom kon ik het ook niet over mijn hart verkrijgen om niet te komen en heb daar iets op bedacht. Of nou ja.. ik heb wat hulp gekregen.

Toen ik met alle pieten om de tafel zat om dit te bespreken hebben we gezocht naar wat we nog wel kunnen doen dit jaar. En de computer piet kwam met het briljante idee om met jullie te videobellen! En door te videobellen voelt het toch nog alsof ik bij jullie thuis ben.

Sinterklaas Snoepgoed Taart
En weet je wat helemaal leuk is? Ik ben eens langs gegaan bij Meesterbakker Roodenrijs om te kijken wat voor lekkers zij daar allemaal verkopen. En oh wat is het een feestje om daar rond te lopen. Van kruidnoten tot overheerlijke pepernoten en van marsepein tot een heuse Sinterklaas Snoepgoed taart! Wil je hier nou ook van genieten? Neem dan even contact op met Meesterbakker Roodenrijs, ze kunnen het zelfs bij je thuis bezorgen!
Meesterbakker Roodenrijs: 0174 292 268

O ja voordat ik het vergeet, ik heb nog een leuk filmpje voor jullie opgenomen. Ben je benieuwd hoe mijn huis eruit ziet? Kijk dan even naar het onderstaande filmpje op youtube:
https://youtu.be/BtRPZ6nm7Fk

Nog even alle info op een rijtje:
• Videobellen met Sinterklaas op 5 december
• 10 minuten vol feest, livemuziek, anekdotes over de kids én ruimte om vragen te stellen!
• €28,50 incl. btw
• Optie om er een Sint taart of ander lekkers bij te boeken van Meesterbakker Roodenrijs

Ik kan niet wachten om jullie weer te zien! Wees er snel bij en reserveer via info@komfortandjoy.nl of bericht/bel naar 06-81495812

Dag hoor!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp